Veilig werken, dat doen we samen

Het ziet er naar uit dat we voorlopig nog niet van het Coronavirus af zijn. En als we dat straks wel zijn, welk virus volgt er dan? Het wordt tijd voor een meer permanente aanpak voor de veiligheid en gezondheid van uw personeel voor nu en in de toekomst.

Improvisatie en afgaan op gevoel, daar komt u niet meer mee weg. Daarom is het van groot belang een echt plan te hebben, met een gedegen aanpak. Zeker als u zich niet dagelijks op de werkvloer begeeft of als uw personeel verspreid is over meerdere locaties of afdelingen. Het kan dan snel voorkomen dat regels niet worden nageleefd of dat er andere onveilige situaties ontstaan, en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Hoe zorgt u dan wél dat uw collega’s veilig naar hun werk kunnen gaan? Bij G4S hebben we verschillende, goed doordachte en grondige manieren om u te helpen. Zo garanderen we u een veilige werkvloer voor iedereen.

man with a briefcase and a surgical mask

Even niet met de handen in het haar

“Ik wil mijn personeel graag gezond houden, maar waar moet ik beginnen?”. Wel, het antwoord op deze vraag is niet voor ieder bedrijf hetzelfde. Zo heeft een grote winkelketen bijvoorbeeld behoefte aan andere maatregelen dan bijvoorbeeld het gebouw van een publieke omroep. Dat is waarom we bij G4S eerst gaan kijken wat u exact nodig heeft. Onze experts komen op aanvraag langs voor een grondige scan, waarbij we de dagelijkse gang van zaken en de bewegingen van uw personeel goed onder de loep nemen. Waar zitten de risico’s? En welke oplossingen zijn in uw pand wel of niet mogelijk? Bij G4S kunnen we precies bepalen welke elementen het beperken van besmettingsrisico’s in uw bedrijf nu echt naar een hoger niveau tillen.

Dankzij deze scan kunnen wij u precies vertellen met welke integrale aanpak u de veiligheid van uw personeel kunt waarborgen. En als u dat wilt, dan kunnen we u voorzien van een uitgebreid rapport, zodat u voorzien bent van een stevige fundering voor een heldere aanpak. Kortom, de tijd van improvisatie is voorbij, het is tijd voor permanente oplossingen die écht werken.

Een goede aanpak, tevreden personeel

We zijn bij G4S voor een integrale aanpak, om het voor u en uw personeel zo gemakkelijk mogelijk te maken om veilig te werken. Dat is waarom we u bij G4S graag voorzien van een alles-in-één-bescherming op maat. Zo zijn onze veiligheidsexperts getraind om uw personeel en bezoekers te screenen op een te hoge temperatuur met geavanceerde temperatuurmeters. En ook gedurende de periode waarin wordt geadviseerd mondkapjes te dragen kunnen we u voorzien van volautomatische videodetectie die precies weet wanneer een van uw collega’s, klanten of bezoekers wel of geen mondkapje draagt. Diezelfde ‘slimme camera’s kunnen u ook helpen met het creëren van voldoende afstand tussen de aanwezigen door te melden wanneer er te veel mensen dicht op elkaar staan. Zo kunt u “drukte-hotspots” beter inrichten en voorkomen dat mensen elkaar hier gemakkelijk besmetten. En uiteraard bieden wij ook goede oplossingen voor personentelling, zodat u altijd kunt zorgen dat er niet te veel mensen in uw pand aanwezig zijn.

Dankzij deze en andere oplossingen die we bieden wordt de handhaving van de RIVM aanbevelingen rondom het Coronavirus op de werkvloer voor een groot gedeelte geautomatiseerd. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over waar u allemaal extra mensen in moet zetten en of de regels wel nageleefd worden, want dat is allemaal centraal geregeld. En mochten zich incidenten voordoen, dan staan onze security risk advisors klaar om u te assisteren met de juiste oplossingen en een zo soepel mogelijke voortgang van uw dagelijkse gang van zaken.

Kijken naar de toekomst

Ook onder de huidige omstandigheden gaat uw business gewoon door, dat begrijpen wij. En dat is waarom wij het juist nu belangrijk vinden dat de langdurige maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus u niet nóg meer zorgen opleveren en de dagelijkse gang van zaken zo min mogelijk in de weg zitten. En gelukkig hebben de experts van G4S daar met hun automatische, integrale oplossingen een goed en werkend antwoord op. Zo kunt u uw bedrijf sturen zoals u dat gewend bent en houdt u tegelijkertijd al uw personeel, bezoekers en klanten veilig, voor nu en in de toekomst.

Klik hier voor meer informatie over hoe we u bij kunnen staan of vraag direct onze brochure aan

g4s-marc-rensing

Marc Rensing

Business Development Manager bij G4S

Wij zetten ons graag in voor de veiligheid
en gezondheid van uw klanten en uw personeel

Met welk product of welke service kunnen we u van dienst zijn?
Vul ons contactforumlier in voor meer informatie of een afspraak, of bel direct naar 088 – 447 2130!
Wij staan voor u klaar!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • G4S Health Protection is een programma van G4S.

    Meer weten? Bekijk dan onze website.