Download gids

Uw gids voor een veilige werkomgeving.

G4S Health Protection

De G4S Health Protection aanpak is erop gericht om met de slimme toepassing van technologie, gecombineerd met toegesneden veiligheidsoplossingen zodat ondernemers een veilige werkomgeving kunnen creëren voor werknemers en klanten.

G4S helpt u bij het navigeren door de constant veranderende maatregelen die door nationale en lokale overheid en gezondheidsautoriteiten worden opgelegd. De beveiligingsrisico’s die ondernemers tegenkomen in deze tijden zijn dynamisch en kunnen snel veranderen. U kunt risico’s tot op zekere hoogte verminderen met de juiste protocollen en procedures.

De G4S Health Protection aanpak zijn maatregelen gericht op voorkomen, detecteren en reageren, allemaal bedoeld om als organisatie het maximale te doen om te blijven opereren onder moeilijke omstandigheden en de veiligheid van iedereen te maximaliseren.

G4S Health Protection is een programma van G4S

Meer weten over de diensten van G4S? Bekijk dan onze website.

Wij willen je bezoek aan onze website zo gemakkelijk en persoonlijk mogelijk maken, hiervoor gebruiken we verschillende technieken, waaronder ook cookies. Deze plaatsen we om de website te laten functioneren en te analyseren.

Ok